Kategorier
Ferie

Dag 1: Kjælegris

Vi er på tur og har kommet oss til et lekkert hotell i utkanten av Madrid. Her er det glass-heis, små sjampoflasker, barberhøvel og champagne-glass på rommet (som vi drikker varm Fanta av..). Jeg merker jeg er nervøs for hva slags smiskeri dette kan være for resten av ferien. Ja, klart vi ikke kan bli på et sted som dette en hel ferie (les: oppdagelsesferd)! Her skal vi ut og farte! Vi merket allerede på frokosten at ferien ikke fulgte hotellets standard:

_20140630_222705

Dag 1’s kveld ble tilbrakt i Madrid sentrum. Vi gikk en liten stund før Lise fikk øye på Mikke og Minni Mus og løper bort! Dårlig trekk. Etter et bilde eller to skal de, som de fleste som henger rundt i gatene med kostymer, ha penger. Og ettersom pappa leter i lommene etter penger han vet han ikke har og ler i panikk skjønner Lise at hun må ta saken i egne hender, og sier til Mikke: «We’re broke.»… Vel, noe usikker på om de trodde noe særlig på det..

Mikke

Et annet lyspunkt er kjæledyrene her. Ca 50% har vel hund, så jeg og Lise er storfornøyde. Noe ikke så mange har sett er kjælegriser! Artig lite dyr som mange flokket seg rundt for å klappe og lukte på. Det er visst ikke så normalt med kjælegris i bånd her likevel.

Gris

 

Jeg ønsker meg selv lykke til videre!